În anul 2017 a fost deschis un nou depozit farmaceutic VINAMEX care are ca și principal obiect de activitate importul și distribuția  produselor farmaceutice, parafarmaciutice, suplimentelor alimentare, produselor cosmetice, harnei pentru copii etc. pe teritoriul Republicii Moldova.

Depozitul este dotat cu intrări separate pentru recepția și expediția mărfurilor, procesele de încărcare-descărcare fiind efectuate în zone special amenajate, cu regim de temperatură și umiditate controlat.

Depozitul posedă toate spaţiile necesare pentru funcţionarea conform regulilor de bună practică de distribuţie: zona de carantină, antrepozit vamal, 2 camere frigorifice pentru păstrarea produselor termolabile în intervalele de temperatură 2-8 C şi 8-15 C, zona cu acces restricţionat pentru păstrarea psihotropelor.

Depozitul măsoară o suprafață de 2600 m2 dispune de o structură modernă, constituit din 2 nivele care respectă normele și standardele GDP. La fel sunt respectate condoțiile de iluminare și ventilare corespunzătoare.