Farmacia ORIENT

Noi avem grija de sanataea ta!

 

Istoric

     

Farmacia Orient  este una din cele mai mari rețele farmaceutice pe piața Republicii Moldova,  deținînd o bogată experiență acumulată din 2001 pîna în prezent. Pe parcursul anilor a devenit un brand ce se bucură de o popularitate vastă, alături de  munca  asiduă susținută consecvent și cu seriozitate ne face sa fim o sursă de încredere medicală pentru întreaga comunitate socială.

 

 

        

   Pîna în prezent Farmacia Orient dispune de 81 de farmacii în capitală cît și în diferite raioane ale Republicii, este parte compusă a depozitului  farmaceutic cu o capacitate de (2658,4 m2) care activează la cele mai moderne standarte europene.                                                                                                                             

Farmaciile Orient  oferă  produse farmaceutice cît și parafarmaceutice ai celor mai mari producatori din lume, la cel mai înalt nivel de deservire. Dispunem deasemenea de o gamă vasta de medicamente exclusive,  produse dermato-cosmetice, de igienă, hrană pentru copii, îngrijire pentru mame și bebeluși etc.

 

Responsabiliate sociala

       Farmacia Orient înseamnă tradiție și profesionalism în exercitarea profesiei de farmacist. În rețea activează specialiști calificați, cu  o experiență  în domeniul farmaceutic, deaceea intrînd în farmaciiile noastre ve-ți primi nu numai o deservire calitativă dar și o consultație profesionistă despre medicamentul sau produsul interesat.  

 

Misiunea

          Misiunea noastră este să răspundem solicitărilor pacienților prin medicamente eliberate pe bază de prescripție medicală, rețetelor compensate, cît și recomandarea corectă a preparatelor OTC.  Punem un mare accent pe pacient și nevoile lui, tratîndu-l cu respect și politețe, oferindu-i servicii farmaceutice cu un profesionalism maxim. Pentru noi menţinerea calităţii vieţii prin întreţinerea sănătăţii şi frumuseţii reprezintă obiectivul principal. Suntem convinşi că a fi receptivi la nevoile pacienţilor e o prioritate a activităţii zilnice.

Ralph Waldo Emerson spunea:  ,,Prima bogație a omului este sănătatea,, , de aceea aveți grijă de ea.